Creative Stuff

Contact Rapid: 0355082062, 0355082066, fax.0355082066

Spitalul Orasenesc  Moldova Noua

DESPRE NOI

Dat în folosinta în data de 09.07.1976, Spitalul Orasenesc Moldova Noua este un spital cu profil general ce face parte din categoria a-IV-a nivel de competenta bazal. În structura sa curpinde 145 de paturi si deserveste Orasul Moldova Noua si comunele adiacente: Berzasca, Coronini, Gîrnic, Sichevita, Pojejena si Socol.

Spitalul Orasenesc Moldova Noua, este institutia de baza în ceea ce priveste sanatatea populatiei de peste 28000 de oameni din Clisura Dunarii. Cel mai apropiat spital judetean este în Municipiul Resita la o distanta de 110 Km.

Datorita activittatii de minierit care a fost de baza în zona, patologia prezenta este caracterizata prin boli ca tuberculoza si silicoa, la care se adauga boli cardiovasculare, respiratorii, digestive si reumatismale. Ca urmare a închiderii intreprinderii miniere, populatia tânara  a migrat, astfel se face ca numarul pacientilor vârstnici sa creasca, aducând si patologia specifica vârstei a treia.

Ne propunem sa oferim un serviciu ireprosabil prin competente profesionale deosebite si tehnologii de ultima generatie, reprezentând "Excelenta în sanatate". Ne dorim sa impunem un nou standard pentru serviciile medicale din Clisura Dunarii, prin promovarea bunelor practici medicale  si implementarea tehnologiilor inovatoare. Vom trata orice pacient ca fiind cel mai important si ne vom canaliza energia pentru a preveni, diagnostica, a trata si a oferi îngrijiri medicale la standarde internationale, îmbunatatind calitatea vietii pacientilor nostri.

Misiunea noastra este prestarea unui act medical de calitate, într-un mediu sigur si confortabil, astfel încât pacientii sa beneficieze de cele mai bune îngrijiri.

Prin urmare, dezvoltarea activitatilor din cadrul spitalului, dotarea cu aparatura moderna si atragerea specialitatilor, definesc lucrurile ce duc la îndeplinirea misunii institutiei si viziunii colectivului managerial.